Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Wits University Press

@ Sunday Times Books LIVE

Potgooi: Shaun Viljoen gesels oor Richard Rive: A Partial Biography en die skrywer se nalatenskap

Richard RiveShaun Viljoen, outeur van Richard Rive: A Partial Biography, het onlangs met Corina van der Spoel gesels op Ilse Salzwedel se RSG radioprogram, Skrywers en Boeke. Basil Appollis, ‘n bekende akteur en regisseur van die produksie My Word! – ‘n viering van die lewe van Richard Rive – het saam met Viljoen oor Rive se lewe, werk en nalatenskap gesels.

Viljoen noem dat Rive se werk merkwaardig was omdat dit insig gebied het tot die lewe van ‘n swart man tydens die apartheidsjare en wys uit dat Buckingham Palace, District Six: A Novel of Cape Town Rive se belangrikste bydrae was.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment