Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Wits University Press

@ Sunday Times Books LIVE

Adam Habib spreek ekonomiese ongelykheid aan by Aardklop-gesprek

South Africa's Suspended RevolutionDie ekonomiese ongelykheid in Suid-Afrika het aandag geniet tydens ‘n onlangse gesprek by Aardklop tussen Adam Habib, outeur van South Africa’s Suspended Revolution, City Press-redakteur Ferial Haffajee en ontleder JP Landman.

Habib het gesê die heersers en hoër middelklas se ongevoeligheid vir die lyding van die massas veroorsaak groter verdeeldheid in die land. Hy meen frustrasie en woede is besig om by die armer klasse op te bou, veral as hulle byvoorbeeld sien dat hul president ‘n woning van meer as R200 miljoen het.

Vroegopstaners is gisteroggend vergas op ’n politieke debat uit die boonste rakke tussen Ferial Haffajee (redakteur van City Press), die ontleder JP Landman en prof. Adam Habib, Wits se visekanselier.

Definitiewe persepsieverskille het tydens die debat ontluik, met Landman aansienlik positiewer oor die land se vooruitsigte as die meer waaksaam-bekommerde Haffajee en Habib.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment